X

Новітній Kia Sportage повністю розсекречений (хоча ми очікували іншого)

В продаже эффектная новинка с современным салоном появится летом 2021 года

Новий кросовер дебютував на автосалоні в Шанхаї. Тут звичний нам Kia Sportage отримав трохи інше ім’я — Sportage Ace. Відзначимо, що в 2020 році виробник вже показував кросовер на автосалоні в Гуанчжоу, але тоді це був передсерійний зразок. Зараз можемо подивитися на виробничий екземпляр, нехай це не та машина, яку ми очікували – глобальний Кіа Спортейдж з’явиться пізніше.

Kia Sportage Ace змінився зовні і отримав новий мотор, але про все по порядку. Передню частину кросовера перекроїли. Тепер фари буквально стали єдиним цілим зі збільшеною радіаторною решіткою. Також кросоверу дістався інший бампер і інші ходові вогні. У задній частині зміни теж є. Наприклад, новий бампер, двері багажника і вертикальні ліхтарі. Крім цього новинці дісталася нова емблема виробника.

За тієї самої колісної бази в 2640 мм Sportage Ace вийшов довшим за дорестайлінгового попередника на 70 мм і тепер досягає 4530 мм. При цьому ширина і висота залишилися колишніми – 1850 і 1695 мм відповідно.

Змін у салоні теж достатньо. Кросовер отримав нову передню панель, кермове колесо, селектор коробки передач, дефлектори обдування і матеріали оздоблення. Екран системи мультимедіа збільшився з 8 до 10,25 дюймів. Також новому Sportage Ace дісталися цифрова приладова панель, адаптивний круїз-контроль, камери кругового огляду і низка систем допомоги водієві.

У моторній гамі Kia Sportage Ace два бензинових двигуни: 2,0-літровий атмосферний потужністю 160 к.с. і 1,5-літровий чотирициліндровий турбований потужністю 200 к.с. Інформації про коробки передач немає.

Ціна Kia Sportage Ace вже відома — 18 500 доларів. У продаж новий кросовер Кіа надійде цього літа. Цю версію продаватимуть тільки в Китаї.

Читайте також:
Kia показала соперника Skoda Octavia с премиальным интерьером