X

Новітній кросовер Volvo показали без камуфляжу

Его дебют намечен на 2022 год

Марка Polestar, що в рівних частках належить концернам Volvo і Geely, спеціалізується на випуску електромобілів. У її лінійці вже є дві моделі, і незабаром до них приєднається преміальний кросовер з індексом 3.

Раніше прототип новинки показали на офіційному знімку. Але на ньому він покритий щільною камуфляжної плівкою, яка не дає змоги детальніше роздивитися екстер’єр електромобіля. У ситуацію втрутилися незалежні дизайнери, які опублікували кілька доволі реалістичних рендерів. Звісно, додумувати їм довелося небагато, оскільки основні моменти виробник не намагався приховувати. Кінцевий результат вийшов приголомшливим.

Кузов із плавними обтічними лініями, довгим капотом і великими колесами свідчить про прекрасну аеродинаміку. Вузькі Т-подібні світлодіодні фари чудово вписалися в загальну концепцію виконання моделі, а широкий повітрозабірник у бампері додав їй агресії. Також можна відзначити кутасті вентиляційні отвори, схожі за дизайном із фарами.

Читайте також:
Volvo готує наступника кросовера XC90 - що відомо про новинку

Темний пластиковий обвіс і пороги додають кросоверу масивності, роблячи його ідеальним представником популярного сегмента. Дах виконаний у чорному глянці. Фінальним штрихом стали двоколірні колісні диски. Оскільки це тільки рендер, то про оснащення і силову установку говорити немає сенсу. Офіційний дебют моделі відбудеться в 2022 році, а в продаж новинка надійде в 2023-му.