X

Новітній Skoda Rapid попався на дорозі задовго до прем’єри

Бюджетную модель удалось запечатлеть во время дорожных испытаний

Закамуфльований прототип поки ще безіменного автомобіля Шкода наробив чимало шуму. Все завдяки виданню MotorBeam, яке і поділилося кількома знімками і коротким відеороликом за участю можливого наступника седана Skoda Rapid.

За попередньою інформацією, нова модель буде уніфікована з седаном Volkswagen Virtus (під цим ім’ям на деяких ринках продається седан Фольксваген Поло). Зокрема, розділить з ним не тільки технічну частину, а й окремі кузовні панелі.

Нещодавно Skoda зареєструвала нове ім’я Slavia. Імовірно, саме так називатиметься новий бюджетний седан, який прийде на зміну Шкода Рапід. Найімовірніше, саме ця машина потрапила на фото і відео.

В опублікованому коротенькому ролику видно тільки задню частину автомобіля. Передню заважають роздивитися увімкнені фари. На жаль, фотографій салону немає.

Седан на відео візуально більше Rapid, але його габарити невідомі. В основі новинки здешевлена платформа MQB-A0-IN. У моторній лінійці очікується поява 1,0-літрового бензинового двигуна, що видає 115 к.с., і 1,5-літрового потужністю 150 к. с. Перший мотор працює в парі з механічною і автоматичною коробками передач. Другий —механічною та семиступеневою роботизованою.

Прем’єра нового седана Skoda очікується цього року. Поява на ринку — в першій половині 2022-го. Поки що безіменна модель буде ексклюзивом для ринку Індії.

Читайте також:
Необычная капсула времени – самая дешевая Skoda Fabia, но ей 20 лет