X

Новітній Subaru Forester 2022 отримав крутий дизайн і найсучаснішу безпеку

Рестайлинговый кроссовер выглядит спортивнее предшественника

Поточне покоління кросовера Subaru Forester, яке стало п’ятим в історії моделі, дебютувало у 2018 році. Оскільки життєвий цикл автомобілів із кожним роком стає коротшим, виробники частіше оновлюють їх. Ось і японський кросовер зазнав рестайлінгу.

Зміни зачепили як зовнішність, так і технічну частину Субару Форестер. Автомобіль обзавівся модернізованими фарами зі складною графікою, збільшеною решіткою радіатора і переробленими бамперами. Залежно від комплектації, протитуманки можуть бути круглими або прямокутними, розташованими вертикально. Кросоверу Subaru йдуть нові 18-дюймові колісні диски, доступні в трьох відтінках — Autumn Green Metallic, Cascade Green Silica і Brilliant Bronze Metallic.

Щоб підвищити комфорт, Subaru внесла зміни у спортивну підвіску. До того ж гібридні версії моделі отримали систему швидкого перемикання передач e-Active Shift Control. Також виробник удосконалив напівавтопілот EyeSigth, зробивши його роботу ефективнішою, і розширив кут огляду стереокамери для підвищення безпеки.

Наразі дебютувала правокермова версія кросовера, призначена для ринку Японії. Вона оснащена 1,8-літровим бензиновим турбодвигуном потужністю 174 к.с. (300 Нм). Також доступні варіанти з 2,0-літровим мотором на 145 к.с. і гібридною установкою на основі аналогічного агрегату, доповненого електромотором. Глобальна версія з лівим кермом має дебютувати в найближчі місяці. Її прототипи  фотошпигуни помітили ще в грудні минулого року.

Читайте також:
Subaru вперше показала кросовер, розроблений спільно з Toyota