X

Новий Seat Ateca X-Perience представлений на Паризькому автосалоні

Seat привезли в Париж внедорожный Ateca X-Perience. Ожидается, что концепт-кар превратится в специальную версию серийной модели.

Новий Seat Ateca X-Perience націлений на серйозне бездоріжжя. Ось чому його днище прикрите захисними пластинами. А на бамперах, порогах і колісних арках передбачені пластикові накладки.

Передбачено і нові 18-дюймові литі диски. Їх взули в спеціальні високопрофільні шини з глибоким протектором.

Кросовер Seat Ateca X-Perience отримав спортивні сидіння. Вони обшиті алькантарою, а килимки в салоні прогумовані. Також передбачено мультимедійну систему Seat Full Link з 8,0-дюймовим дисплеєм.

Позашляховик Сеат отримав цілий набір електронних помічників. Це і камери 360-градусного огляду, і асистент руху в заторах, і системи превентивного гальмування і утримання в смузі.

Новий Seat Ateca X-Perience оснащений 190-сильним турбодизелем на 2,0 л і 7-ступінчастим «роботом» DSG. Стандартно кросовер повноприводний, є і електронне блокування диференціала XDS. Також оснащення має технологію допомоги на спуску Hill descent control.

Точна ціна Seat Ateca X-Perience поки що невідома. Імовірно за пакет X-Perience потрібно буде доплатити приблизно 1500 євро.