X

Новий, зухвалий Volvo підкорює УкраїнУ!

В сонячній Одесі відбулася презентація нового, зухвалого Volvo S60, остання в серії, що проводилася в Україні з вересня поточного року.

Недільний ранок розпочався з прес-конференції за участі Дмитра Маркова, бренд директора Volvo («Віннер Імпортс Україна»), Володимира Артеменка, в.о. менеджера з продажів Volvo («Віннер Імпортс Україна») та Леоніда Родигіна, генерального директора одеського дилера Volvo – компанії «Royal Motors». Мова йшла про інтелектуальну розкіш, що пропонує бренд, інноваційні системи безпеки, а також про технологічні та функціональні розробки, які представлені в новій моделі та про багато іншого.

Сам захід проходив на території елітного заміського котеджного містечка «Совіньйон» в передмісті Одеси, де представники місцевих ЗМІ та клієнти мали змогу ближче познайомитися з новим S60, зробити тест-драйви бензинової та дизельної версії автомобілю та протестувати революційну систему виявлення пішоходів. Тепла та сонячна погода, незвична для листопада, драйвова музика, професійність ведучого та приємне спілкування з шанувальниками і знавцями Volvo та просто гостями створили надзвичайно дружню атмосферу і надали тест-драйву відчуття сімейного свята.

Ця презентація була 11ою в серії, що була проведена цією осінню в Україні. До цього майже всі великі міста країни мали змогу побачити довгоочікувану новинку на заходах, запропонованих офіційною дилерською мережею Volvo. Всі вони були дуже різними, починаючи від закритих вечірок до масових заходів на центральній площі міста, від гламуру до співів під гітару, від шаленого драйву на гоночних треках до приємних міських поїздок, насолоджуючись принадами системи Cіty Safety та іншим, але всіх їх єднало одне – відчуття гостинності та доброзичливості команди Volvo, щирості спілкування та яскравих емоцій гостей, справжності людських взаємин, не обтяжених надуманими рамками статусу… Адже життя набагато приємніше, коли ми разом.