X

Нову Kia Optima 2020 оснастять роботом на 8 ступенів

Казалось, что четвертая генерация Kia Optima — довольно новый автомобиль. Но в следующем году ему исполнится 5 лет. Ждем преемника!

Hyundai Sonata 2020 модельного року вже дебютувала. Що це означає? Час підготувати нову Kia Optima, яка розділить з Сонатою платформу і агрегати. Цей автомобіль піде у виробництво  наступного року, а отже, машина майже готова.

Тим образливіше, що ми поки що нічого не знаємо про її дизайн. На фото ви бачите концептуальний седан Kia Novo. Можливо, серійна Kia Optima 2020 успадкує від нього якісь риси.

Читайте також:
Kia показала два нових гібриди з 60 км пробігу на електротязі

Варто визнати, що в двох останніх генераціях корейський седан має без перебільшення чудовий вигляд. Але покупці дедалі частіше поглядають на кросовери, тому звичний чотиридверний автомобіль доведеться зробити як ніколи цікавим.

Але фотошпигуни все ж зловили інтер’єр майбутньої новинки. Звісно, він частково прихований камуфляжем, але нам вже майже все зрозуміло. Як видно, передня панель збереже горизонтальні мотиви в своїй архітектурі.

За останньою модою екран інформаційно-розважального комплексу більше не вмонтований в панель, а височіє над нею окремим планшетом. Також очевидна тенденція до зниження кількості кнопок і перемикачів.

Читайте також:
Kia показала інтер'єр суперника Toyota Land Cruiser

Крім того, ми знаємо, що нова Кіа Оптіма отримає 8-ступінчасту роботизовану КПП і повнопривідну трансмісію.