X

Нові фото майбутнього Mercedes-Benz E-Class

Премьера семейства нового поколения ожидается в первой половине 2023 года

Новий Mercedes-Benz E-Class почав з’являтися на дорогах загального користування приблизно рік тому. Але до цього моменту компанія тестувала прототипи у кузові седан. Новий універсал того ж сімейства потрапив у поле зору фотошпигунів уперше. Знімки прототипу з подовженим кузовом опублікувало видання Motor1.

У передня частина кузова універсалу E-Class виглядає так само, як у нового седана. Трохи збільшена у порівнянні з актуальним поколінням решітку радіатора та зменшені фари з «модними» тонкими світлодіодами у верхній частині. З боків з-під шару камуфляжу проглядають невеликі вентиляційні отвори.

Судячи з незграбних виступів на кузові, під камуфляжною плівкою — фальшиві панелі, покликані ще більше заплутати випадкових глядачів. Очікується, що кузов нового Mercedes-Benz E-Class буде гладким із елегантно зігнутою поясною лінією.

Але у випадку з універсалом цікавіше поглянути на задню частину. Тут можна відзначити більш незграбне скло та задні ліхтарі, що перетікають на багажні двері. Ймовірно, це має надати новому універсалу більшої агресії.

Фотографій салону поки немає, але, як стверджують наші закордонні колеги, в ньому домінують цифрові дисплеї. За інсайдерською інформацією, клієнтам запропонують кілька варіантів екранів на вибір. Передбачається, що новий E-Class отримає більшу частину технологій нинішнього S-Class.

Відомо, що Mercedes-Benz E-Class наступної генерації базуватиметься на платформі MRA2. На ринку сімейство запропонують як «м’які» гібриди та плагін-гібриди. Не виключено, що в моторну гаму увійде 680-сильний агрегат від універсалу Mercedes-AMG E63, але офіційно це не підтверджено.

Прем’єра Mercedes-Benz E-Class нового покоління очікується у першій половині 2023 року. На ринку седан та універсал з’являться як моделі 2024 року.

Читайте також:
Mercedes-Benz представив конкурента BMW iX та Audi e-tron