X

Нові Mitsubishi Outlander помітили на вулиці — живі фото

Автовоз с новыми внедорожниками заметили на родине компании

Презентація четвертого покоління Mitsubishi Outlander відбудеться зовсім скоро. Позашляховик представлять у рамках онлайн-заходу. Усі охочі зможуть подивитися його на каналі Amazon.Live, де трансляцію вестимуть у прямому ефірі. Попри те, що модель досі не дебютувала, її перша партія вже вирушила до дилерів.

Про те, що позашляховик став на конвеєр заводу Mitsubishi Motors в Оказакі (Японія), стало відомо минулого тижня. Виробник опублікував відповідне фото на своїй офіційній сторінці. Щоправда, тоді показали тільки коробку, в якій нібито ховається перший екземпляр кросовера. Напередодні дебюту фотошпигунам вдалося зробити знімок автовозу з новенькими Outlander. На машинах немає ні грама камуфляжу. Найімовірніше, автомобілі поїхали до офіційних дилерів марки.

Серійна версія моделі практично повністю повторює концепт Mitsubishi Engelberg Tourer, представлений у 2019 році. Відмінності зводяться до переробленої решітки радіатора, нових бамперів і традиційних дзеркал заднього виду. У салоні з’явиться цифрова приладова панель і мультимедіа з великим екраном.

Читайте також:
Новый кроссовер Mitsubishi Evolution показали на первом изображении

Нове покоління позашляховика трохи приросте в розмірах. Моторна гамма поки що не підтверджена. Очікується, що Outlander поставлятимуть з 2,5-літровим бензиновим атмосферником. Пізніше з’явиться гібридна версія моделі.