X

Нові Sandero і Logan 2021: чим здивували бюджетні новинки

Logan, Sandero и Sandero Stepway 2021 модельного года полностью рассекречены. Новые бюджетники готовы удивлять стильным дизайном и продвинутыми технологиями

Нещодавно ми подивилися на нові Dacia Logan, Sandero і кросовер Sandero Stepway 2021. Тепер виробник розсекретив бюджетні моделі з усіма деталями. Наразі машини показали під брендом Dacia, але автомобілі Renault отримають мінімальні зміни в дизайні і дебютують трохи пізніше.

У третьому поколінні Логан і Сандеро змінилися до невпізнання. Автомобілі створено на новій платформі від Renault Clio і тепер їхній вигляд більш стильний, якщо порівнювати з попередниками. Дизайнери створили впізнаваний дизайн із великою фальшрадіаторною решіткою, світлодіодними фарами зі стильними “стрілами” ДХВ, а кузов прикрасили рельєфними виштамповками.

Усередині від моделей минулої генерації не залишилося й сліду. Передня панель виконана в простому, але стильному дизайні. Конструктори залишили тільки необхідний набір фізичних перемикачів. У більш дорогих модифікаціях доступний сенсорний 8-дюймовий монітор інформаційно-розважального комплексу.

В оснащенні — підтримка Android Auto і Apple CarPlay, до шести динаміків аудіосистеми, Bluetooth і USB. Також з’явилися система автоматичного екстреного гальмування, моніторинг “сліпих” зон, паркувальний асистент і камера заднього виду, безключовий доступ і дистанційне керування кришкою багажника.

Об’єм багажного відділення Сандеро дорівнює 328 л, новий Логан пропонує 528 л. Сумарний обсяг дверних кишень і центрального підлокітника становить 21 літр.

Поки що в моторній гамі заявлені лише бензинові двигуни. Базовим для Logan і Sandero став атмосферний 1-літровий агрегат потужністю 65 к.с. Наступним варіантом для всієї модельної лінійки (і базовим для кросовера Сандеро Степвей 2021) виявився 0.9 турбо на 90 к.с. Також доступний двигун потужністю 100 к.с., він працює не тільки на бензині, а й на природному газі.

Читайте також:
Китайцы показали новый седан с мотором Renault Duster

У продаж новинки надійдуть найближчим часом. До кінця року ми очікуємо побачити нові Renault Logan 2021, Sandero і Sandero Stepway.

136