X

Новий Audi Q5 Sportback засвітився на шпигунських фото

Немецкая марка вывела на тесты новое кросс-купе Audi Q5 Sportback

Уперше появу нового крос-купе-Audi Q5 Sportback офіційно підтвердили в березні цього року, але перші фото новинки з’явилися тільки зараз. Прототип крос-купе потрапив в об’єктиви шпигунських камер під час дорожніх випробувань. Фотографії опублікував Motor1.

Незважаючи на всі старання, Audi не вдалося приховати похилу лінію даху, що видає в прототипі майбутнє крос-купе. Очікується, що новий Q5 Sportback отримає всі “фішки”, які дістануться оновленому Q5. Зокрема, переглянуту передню панель і нову передню оптику. Задню частину кузова змінять відповідно до більш гладенького профілю. Серед нововведень у салоні — збільшений сенсорний дисплей інформаційно-розважального комплексу MMI.

Читайте також:
Citroen готовит премиального соперника для Audi и BMW

Стосовно моторної лінійки, то вона буде такою самою, як і у стандартного кросовера. Прем’єра крос-купе відбудеться цього року. Новинку покажуть разом з рестайлінговим Audi Q5.

У лютому цього року виробник оголосив старт прийому попередніх замовлень на нову модифікацію Q5 45 TDI з дизельним мотором потужністю 249 коней. У пару мотору передбачено восьмиступінчастий “автомат” і систему повного приводу. Для розгону до 100 км/год Q5 необхідно 6 секунд, а його максимальна швидкість становить 237 км/год.

Читайте також:
Народження легенд: як з'являються на світ спортивні Audi RS