X

Новий компактний кросовер Chevrolet розсекречено на живих фото

Новый Chevrolet Tracker отправится на рынки Азии и Америки, но о дальнейшем распространении говорить пока рано. Жаль или ничего страшного?

У базі даних Міністерства промисловості Китаю з’явилися фотографії Chevrolet Tracker 2020 другого покоління. Як зображення потрапили в Мережу – напевно, краще не знати… Проте ми вже можемо поглянути на новинку. Долучайтеся! У новому поколінні кросовер Шевроле злегка збільшився в розмірах: 4270 мм завдовжки (+ 15 мм) і 1791 мм завширшки, а колісна база тепер дорівнює 2570 мм (+ 15 мм). Проте новинка помітно нижча від  попередника – 1602 мм проти 1675 мм.

Дизайн, зрозуміло, став складнішим і тепер виконаний в актуальній для американського бренду стилістиці. Зверніть увагу на велику кількість складних виштамповок, які немов намагаються продати авто подорожче. Формою задніх ліхтарів новинка чимось нагадує Nissan X-Trail, але загалом виглядає доволі доросло і серйозно. Збирати новий кросовер будуть тільки в Китаї для місцевого ринку, але надалі виробництво також розгорнеться в інших регіонах Азії, в США і Латинській Америці.

Версія ж для Піднебесної, як очікується, отримає трициліндровий турбодвигун об’ємом 1 л і потужністю 115 к.с., що працює в парі з 6-ступінчастою КПП з двома зчепленнями. Вихід моделі на європейський ринок під великим знаком питання. І колись для нас найвідомішим автомобілем був Opel Mokka, який було створено на загальних агрегатах з першим Chevrolet Tracker. Тепер, мабуть, автомобілі не матимуть нічого спільного.

До речі, саме цей кросовер має з’явитися в Україні, але під брендом Ravon.

Читайте також:
Первое видео и подробности нового кроссовера Skoda Kosmiq