X

Новий дешевий кросовер Kia – перші фото

Официальный дебют модели запланирован на начало 2022 года

Популярність кросоверів на ринку зростає з кожним днем. Цей сегмент буквально переповнений представниками різних марок. Незважаючи на це, компанії продовжують презентувати новинки. Не залишилася осторонь від цієї тенденції і Kia.

У лінійці південнокорейської марки вже є кілька представників популярного сегмента. Однак вона не стала на цьому зупинятися і підготувала ще одну новинку. Кросовер під назвою KY буде офіційно представлено на початку 2022 року, а поки що на тести виїхали перші прототипи моделі, покриті щільним камуфляжем. Автомобіль займе місце в лінійці нижче за Carnival.

Фотошпигунам вдалося зробити знімки автомобіля. Судячи з них, кросовер отримає фірмову решітку радіатора “ніс тигра”, двоярусну передню оптику зі світлодіодними ДХВ, що встановлені нижче за основний блок фар, бампер із широким повітрозабірником і широкий капот. Судити про оформлення корми поки що неможливо, оскільки виробник застосував додаткові маскувальні фальшпанелі.

Читайте також:
Кросовер Kia Soul 2022 вперше помітили на дорозі

Відомо, що в основу новинки лягла та сама модульна платформа, що і у 7-місного кросовера Hyundai Alcazar. Kia KY обіцяно багате оснащення салону, зокрема цифрову приладову панель, мультимедійну систему з 10,25-дюймовим екраном і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, клімат-контроль і бездротову зарядку для смартфонів. У рух його приводитиме 2,0-літровий двигун потужністю 159 к.с. і 192 Нм крутильного моменту, пов’язаний з 6-ступеневою “механікою” або “автоматом”.