X

Новий Duster 2022: чекати залишилося зовсім небагато

Популярный бюджетный кроссовер поступит в продажу в сентябре 2021 года

Компактний кросовер Dacia Duster, який у другому поколінні вийшов на ринок у 2017 році, готується до планового оновлення. Бюджетну модель румунської компанії мають намір представити 22 червня, а у вересні вона надійде в продаж. Отже “наш” Рено Дастер після рестайлінгу теж з’явиться скоро.

Новинка неодноразово потрапляла в поле зору фотошпигунів, причому як в камуфляжі, так і без нього. Тому зовнішність автомобіля розсекречена повністю. Відомо, що Дачіа Дастер 2022 року обзаведеться видозміненою решіткою радіатора і переробленими бамперами. Найбільші зміни торкнуться оптики, яка отримає іншу графіку. Зокрема, з’являться Y-подібні денні ходові вогні спереду і задні ліхтарі з графікою у стилі нових Logan і Sandero.

Також оновленому кросоверу обіцяна розширена палітра кольорів для кузова і нові варіанти колісних дисків. Салон Duster 2022 модельного року стане сучаснішим. В оснащення увійде мультимедійна система з 8,0-дюймовим екраном і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto. В оздобленні будуть використані нові матеріали. Крім того, з’явиться розширений пакет систем допомоги водієві і асистентів безпеки.

Читайте також:
Renault раскрыла цену самого дешевого электрокара Европы Dacia Spring

Офіційної інформації про моторну гаму немає. Крім бензинових моторів очікуються 1,5-літровий дизельний агрегат і версія на газі. Привід — передній або повний. Інсайдери стверджують, що рестайлінгова модель додасть у ціні, але незначно. В Україні вартість актуального Renault Duster стартує від 14 000 доларів.