X

Новий електрокар за 4600 доларів здатний вмістити 4 людини і проїхати до 200 км

Новинку под названием Xiaohu Tiger с хорошим оснащением позиционируют в качестве семейного автомобиля

На противагу дорогим електрокарам компанія Hongrui виводить на ринок новий Xiaohu Tiger лише за 4600 доларів. Бюджетний електромобіль відрізняється місткістю.

Зовні новинка схожа на інший дешевий електрокар – Wuling Hongguang Mini EV, який регулярно встановлює нові рекорди продажу на рідному ринку марки в Китаї. Новий Xiaohu Tiger має практично такі самі габаритні розміри і характеристики. Його пропонуватимуть у двох варіантах — дво- і чотиримісному. У першому випадку довжина електромобіля не досягає трьох метрів, у другому – 3,4 метра. Розмір колісної бази — 1980 і 2440 мм відповідно.

Для збереження більшого простору в салоні вирішили відмовитися від центральної консолі. На передній панелі встановлено одразу два дисплеї – систему мультимедіа і панель приладів. Їх діагональ не повідомляється. Кермо повністю позбавлене елементів керування, а по центру передньої панелі розміщені кнопки перемикання КПП.

У рух новий Hongrui Xiaohu Tiger приводить один мотор потужністю 41 к.с., який “живиться” від батареї ємністю 11,8 кВтг. Повного заряду акумулятора достатньо для подолання 170 км шляху. У чотиримісному варіанті потужність двигуна збільшили до 46 к.с., але при цьому запас ходу став меншим – 160 км.

Незважаючи на скромний цінник, автомобіль отримав гідне оснащення. Передбачено камеру заднього виду, пару подушок безпеки, ABS і систему моніторингу тиску в шинах. Крім того, компактний сімейний електрокар може запропонувати спортивний або економний режими їзди.

Попередні замовлення на Hongrui Xiaohu Tiger почнуть приймати в жовтні. Першу партію вирішено обмежити 500 екземплярами.

Читайте також:
Китайцы создали один из лучших электромобилей, но у него большие проблемы