X

Новий електромобіль Audi E-Tron GT планує перемогти Tesla Model S

Официальная презентация четырехдверного электрического купе Audi E-Tron GT состоится 9 февраля 2021 года

На офіційній сторінці Audi в Twitter з’явився анонс прем’єри нового електромобіля E-Tron GT. Вся інформація про електричне чотиридверне купе з’явиться через тиждень – 9 лютого 2021 року.

З огляду на єдиний тизер, серійна модель Ауді повністю повторюватиме однойменний концепт, представлений у 2018 році на автошоу в Лос-Анджелесі. Купе зберегло фальшрадіаторну решітку, ефектну передню оптику і сильно нахилене вітрове скло, що перетікає в елегантну лінію даху.

Також новому Audi E-Tron GT дістануться такі самі втоплені повітрозабірники, вентильовані передні крила, масивні задні колісні арки і аеродинамічні колісні диски. Корму купе прикрасять з’єднані тонкою світлодіодною смугою задні ліхтарі, спортивний дифузор і бампер. Про приналежність до електричного сімейства свідчать зарядний лючок на кузові і відсутність патрубків вихлопної системи.

Уже відомо, що Audi e-tron GT вийде в кількох версіях і матиме багато спільного з Porsche Taycan. Одну з модифікацій – “заряджену” RS-компанія показала в рамках виставки CES 2021. Таке купе зможе запропонувати два електромотори сукупною потужністю 646 к.с. і повний привід. Із місця до 96 км/год такий електрокар Ауді прискорюється менше ніж за 3,5 секунди.

Запас ходу поки що не озвучено, але чекати на прем’єру і всі подробиці залишилося недовго.

Читайте також:
Audi має намір відмовитися від автомобілів із ДВЗ на користь електрокарів