X

Новий електромобіль Jaguar I-Pace 2021 показали на перших фото

Если внешность кроссовера изменится незначительно, то оснащение станет более современным

Jaguar готується оновити електричний кросовер I-Pace, який випускають із 2018 року. Відповідну заявку було подано в патентне агентство ще в січні 2019 року, але міжнародну реєстрацію вона пройшла тільки 1 грудня 2020 року.

Якщо судити з патентних зображень, новий кросовер Ягуар кардинально не відрізнятиметься від колишнього. Виробник обмежився точковими коригуваннями зовнішності. Зокрема, передня оптика стане трохи довшою, з’явиться хромоване оздоблення між повітрозабірниками й решіткою. У задній частині можна відзначити наявність на бампері вентиляційних отворів із хромованим декором.

Салон Jaguar I-Pace 2021 також зазнає змін. Усередині з’явиться 12,3-дюймова цифрова приладова панель, мультимедійна система Pivi Pro з 10-дюймовим верхнім і 5-дюймовим нижнім дисплеями. Крім того, розширено можливості навігаційної системи. Тепер вона може не тільки визначати найближчі зарядні станції, а й розраховувати вартість і час «заправки». До стандартного оснащення увійде цифрове дзеркало заднього виду і система 3D-камер. Колірна гамма для кузова поповниться новими відтінками — Caldera Red, Portofino Blue і Eiger Grey.

Читайте також:
Електромобіль Jaguar I-Pace отримав найдешевшу модифікацію