X

Новий Fiat Fiorino 2022 уперше помічений на дорогах

С обновлением автомобиль обзаведется свежей внешностью и полностью перекроенной кабиной

Однією з ланок величезного альянсу Stellantis є марка Fiat. Її продукція представлена на багатьох ринках. Найбільший попит мають різні фургони та мінівени компанії. Серед них і модель Fiorino, яку випускають із 1977 року. За цей час автомобіль змінив три покоління, останнє з яких вийшло в 2008 році.

За цей час модель застаріла, що позначилося на обсягах продажів. І от, зовсім нещодавно стало відомо, що виробник готує оновлений автомобіль. Причому етап розробки вже завершено, і перші прототипи виїхали на тести, де їх спіймали фотошпигуни. З огляду на опубліковані знімки, новий Fiat Fiorino отримав модернізований кузов. Повністю покривати його камуфляжем не стали, а лише замаскували передню і бічні частини.

Незважаючи на маскувальну плівку, можна сказати, що зовнішність автомобіля стала  сучаснішою і в ній чітко проглядаються поточні тенденції дизайну Фіат. Лінії кузова стали м’якшими, без зайвих кутів і вигинів. Модель перегукується з версією, випущеною в 2013 році для ринку Південної Америки. Тепер цей самий стиль виробник вирішив примітити для глобальної версії. Салон Fiat Fiorino також очікує кардинальна модернізація. В оснащення увійде нова мультимедійна система і низка електронних асистентів.

Читайте також:
Позашляховик Fiat для суперництва з Renault Duster отримав планшет у стилі Тесла

Моторна гамма поки що не підтверджена офіційно. Однак інсайдери стверджують, що оновлений Fiat Fiorino поставлятиметься з 1,4-літровим чотирициліндровим мотором або 1,3-літровим двигуном. Очікується, що автомобіль дебютує наприкінці цього року, а на ринок вийде на початку 2022-го.