X

Новий Ford Bronco 2021: чекати залишилося недовго

В Ford уже определились с датой премьеры Bronco 2021 модельного года, она состоится 9 июля

Виробник розсекретив дату прем’єри нового позашляховика: відроджений Ford Bronco 2021 покажуть на початку наступного місяця. Анонс відбувся в офіційному акаунті Ford в Instagram. Компанія опублікувала фотографію, на якій на тлі пустельного пейзажу зображено силует коня.

Bronco — дикий кінь. Знімок супроводжував напис — 9 липня 2020 року. Там же був слоган — The Wild Returns, що обіцяє повернення “дикого” позашляховика. Нагадаємо, що спочатку прем’єра новинки мала відбутися в березні. Її перенесли з відомих причин — пандемія Covid-19. Імовірно, довгоочікувану презентацію Bronco нового покоління проведуть у віртуальному форматі.

Нагадаємо, що в основі нового шостого покоління позашляховика Форд Бронко лежить платформа T6 від Ford Ranger. Під капотом новинки очікується 2.3-літровий чотирициліндровий турбодвигун EcoBoost, потужність якого становить 270 «коней». Другий — 2.7-літровий V6, що видає 325 к.с. На вибір запропонують два варіанти трансмісії — семиступінчасту механічну коробку передач або 10-ступінчастий «автомат». Нагадаємо, що останній Ford Bronco зійшов з конвеєра в далекому 1996 році.

Читайте також:
Ательє Carlex Design перетворило Ford Ranger на "хижака"