X

Новий Ford Everest показали на відео напередодні дебюту

Внедорожник получит современное оснащение и новые моторы

Ford готується вивести на ринок третє покоління позашляховика Everest. Його офіційна презентація запланована на 1 березня, а поки що виробник опублікував проморолик, в якому продемонстрував новинку абсолютно без камуфляжу.

Утім, це не перший погляд на рамний позашляховик. Він неодноразово потрапляв в об’єктиви фотошпигунів під час дорожніх тестів. Також, у рамках рекламної кампанії, його показали на серії офіційних знімків. Відомо, що нова генерація автомобіля буде модернізована за тим самим сценарієм, що і пікап Ranger. Йому дістанеться аналогічна оптика і бампери. А ось решітка радіатора і повітроводи виглядають інакше.

Салон нового Everest поки що не розсекречено. Очікується, що він перегукуватиметься за своїм оформленням і оснащенням зі співплатформним пікапом. У список обладнання увійде мультимедійна система Ford SYNC4 з 12-дюймовим екраном, камери кругового огляду і адаптивний круїз-контроль. Також підвищиться якість оздоблювальних матеріалів, а кількість систем допомоги водієві стане більше.

Читайте також:
Першому п'ятидверному SUV від Ford виповнилося 32 роки

У рух новинку приводитиме 3,0-літровий турбодизельний двигун V6, який працює в парі з десятиступеневим “автоматом” і системою повного приводу. Також можливі версії з 2,0-літровим турбодизелем і 2,3-літровим бензиновим мотором EcoBoost. Конкурентами моделі в компанії називають Toyota Fortuner, Mitsubishi Pajero Sport, Nissan X-Terra і Isuzu MU-X.