X

Новий Ford Fiesta 2017 – перші фото та подробиці

На специальной презентации в немецком Кёльне представили новое поколение хетчбэка Ford Fiesta.

Ford Fiesta 2017 зберігає знайомий стиль, а його силует практично не змінився. Але в анфас хетчбек Форд має солідніший вигляд. Нова довгаста решітка радіатора зробила його схожим на старшого брата Ford Focus.

Представлена і більш розкішна версія Vignale. Крім того, тепер з’явилися заряджений Ford Fiesta ST Line і хетчбек підвищеної прохідності Ford Fiesta Active.

У салоні Форд Фієста поліпшені матеріали оздоблення. Екран бортового комп’ютера тепер кольоровий, а на центральній панелі з’явився великий 8,0-дюймовий сенсорний дисплей нової мультимедійної системи Ford SYNC 3. У списку опцій з’явилася потужна аудіосистема від B&O Play.

Відомо, що Ford Fiesta 2017 отримає поліпшені трициліндрові турбомотори EcoBoost об’ємом 1,0 л і потужністю 100, 125 і 140 к.с. Це перші в світі трициліндрові двигуни з системою відключення одного циліндра. У лінійці залишиться і 1,5-літровий турбодизель.

Новий Ford Fiesta надійде в продаж у першій половині 2017 року. Ціна Форд Фієста не має сильно змінитися порівняно з нинішнім поколінням моделі.