X

Новий Ford Focus 2022 попався на дорозі — живі фото

Новинка получит более современный экстерьер и кабину с богатым оснащением

Поточне покоління компактного Ford Focus, який є найпопулярнішим автомобілем американської компанії на європейському ринку, вийшло на ринок у 2018 році. Модель, як і раніше, має свіжий і сучасний вигляд, але виробник уже підготував його рестайлінгову версію. Марка має намір посилити свої позиції в сегменті і стати гідним конкурентом Volkswagen Golf і Skoda Octavia.

Керівництво Форд заявило, що приведе модель у відповідність до поточних тенденцій марки. Перші прототипи нового Фокуса 2022 модельного року вже виїхали на дороги, де їх і  спіймали всюдисущі фотошпигуни. Незважаючи на наявність камуфляжу, зміни цілком очевидні. Новинка отримала видозмінену решітку з горизонтальними ламелями, більш тонкі фари з вбудованими ДХВ, нові бампери і збільшені повітрозабірники. Візуально авто перегукується з поточним Ford Mondeo.

У задній частині з’явилися нові ліхтарі, які, за аналогією з передніми фарами стали вузькими і отримали інше графічне наповнення. Також можна виділити чорний пластиковий обвіс по периметру кузова. Фотошпигуни зловили кросовер Форд Фокус. Салон новинки поки що не розкрито. Виробник хоч і був небагатослівним, але все ж уточнив, що модель отримає багате оснащення, зокрема і нову мультимедійну систему.

Читайте також:
Нові позашляховики Ford Bronco згоріли, не діставшись до покупців

У зв’язку з посилення норм щодо викидів СО2, в моторну лінійку буде додано гібридний агрегат. Щоправда, його характеристики поки що невідомі. Представити новий Ford Focus 2022 мають намір наприкінці поточного або початку наступного року.