X

Новий Ford Mondeo у вигляді кросовера — що наразі відомо про модель

Ожидается, что новинка поступит на рынок в 2022 году – автомобиль удивит дизайном кузова и оснащением салона

Уперше про те, що Ford відмовиться від випуску легкових автомобілів на користь кросоверів і позашляховиків, стало відомо кілька років тому. Тоді ж виробник дав зрозуміти, що колишній Mondeo стане історією, але, як виявилося, не зовсім. Його місце займе кросовер Ford Mondeo Evos.

А зараз стало відомо, що прототипи новинки проходять дорожні випробування. А дизайнери іспанського Motor.es поділилися своїми роздумами на тему зовнішності нового кросовера Форд.

Судячи з опублікованого рендеру, кросоверу дістанеться купеподібний кузов, масивна фальшрадіаторна решітка з великими комірками, капот з виштамповками і глянсовий декор. На особливу увагу заслуговують вузькі фари зі світлодіодною смугою у верхній частині. Все це нагадує концепт Ford Evos, який і поділився з новинкою ім’ям.

На зображенні новий Mondeo Evos отримав кузов з контрастним дахом і 20-дюймові колісні диски. Чого очікувати в салоні, поки що незрозуміло. Імовірно, його основною “фішкою” стане великий горизонтальний дисплей мультимедіа — це вже видно на шпигунських фото.

Читайте також:
Як Ford F-серії врятував компанію від кризи

Про технічні характеристики нового Форд Мондео нічого невідомо. Попередньо, в основу новинки ляже платформа С2. На ній побудовано Bronco Sport. Очікується, що крос-купе отримає чотирициліндрові бензинові мотори, які стануть частиною “м’якогібридних” силових установок. Також у нового Mondeo Evos з’являться плагін-гібридні модифікації.