X

Новий гібридний Ford Mondeo розсекретили за кілька днів до прем’єри

Официальная презентация новинки запланирована на 30 ноября

Китайське видання Autohome опублікувало фото та технічну інформацію про гібридний Ford Mondeo. Зовні він практично не відрізняється від звичайної паливної версії. Єдина помітна відмінність — колісні диски з низьким опором вітру та шинами розмірності 235/45 R19.

У салоні з відмінностей очікується лише додаткова інформація про електричну складову на панелі приладів. На фото видно великий екран практично на всю ширину передньої панелі та спортивні сидіння в оббивці з червоним декоративним рядком. Червоні «спортивні» акценти також є на передній панелі, рульовому колесі та дверних картах. У задньому ряду трисекційний диван із широким відкидним підлокітником у центральній частині.

У рух гібрид наводить чотирициліндровий двигун 1,5Т, доповнений електромотором. Сукупна потужність системи — 188 к.с. Судячи з опуклості в підлозі, акумуляторний блок встановлений у багажному відділенні. Його ємність та запас ходу на електротязі не поточнюються.

У стандартну комплектацію гібридного Ford Mondeo увійдуть системи допомоги при водінні, включаючи адаптивний круїз-контроль та асистент паркування. Докладніша інформація про новинку, включаючи ціни, з’явиться 30 листопада під час офіційної прем’єри.

Читайте також:
Ford Mustang із пробігом 25 км виставили на аукціон (фото)