X

Новий Honda Accord 2023 готовий до дебюту: перші фото моделі

Официальная премьера седана одиннадцатого поколения обещана в ноябре

Honda опублікувала перші тизери нового седана Accord, який з’явиться на ринку як модель 2023 року. Офіційну прем’єру новинки обіцяно в листопаді, але точну дату поки що не озвучено.

Основним ринком моделі залишаться США. Актуальне, десяте покоління Honda Accord випускається на заводі компанії у Мерісвіллі, штат Огайо. Відновлювати продажі седана у Європі, звідки він пішов ще минулого десятиліття, Honda, ймовірно, не планує.

Новому Accord обіцяно елегантніший стиль та більш чуйна гібридна силова установка. У салоні седана з’явиться найновіша мультимедійна система від Google з 12,3-дюймовим дисплеєм.

У Honda вважають, що це дозволить повернути популярність моделі, яка почала втрачати позиції на місцевому ринку. За три квартали 2022 року у США було продано 110 463 седани. Це на 30% менше ніж за аналогічний період 2021 року. А найкращим для Honda Accord був 2018 рік. Тоді американським дилерам компанії вдалося продати 291 071 седан десятого покоління.

За рахунок чого, окрім перерахованого вище, планують привернути увагу до моделі, ми дізнаємося під час повноцінної офіційної прем’єри, запланованої на листопад.

Читайте також:
Кабріолет Honda Civic Del Sol перетворили на суперкар