X

Новий Honda HR-V приміряв агресивний дизайн (фото)

У лютому 2021 року Honda представила нове покоління компактного кросовера HR-V для ринку Японії. У березні дебютувала глобальна версія моделі. І ось, майже за рік, компанія підготувала наступну генерацію автомобіля. Вона дістанеться жителям Америки.

Офіційно новинку мають презентувати в кінці поточного року. Поки що виробник опублікував декілька тизерних знімків, тим самим засвітивши її зовнішність. На відміну від міжнародного варіанту, заокеанський HR-V 2023 отримав агресивніший дизайн. Йому дісталася восьмикутна решітка радіатора з S-подібним сітчастим малюнком, великі фари з розчерками світлодіодних ДХВ, атлетичний капот і масивний передній бампер із широким повітрозабірником.

Задні ліхтарі також мають більший вигляд, ніж у нинішнього HR-V. До того ж їх позбавили об’єднувальної плашки і світлодіодної смуги, а логотип марки змістився трохи вгору і став більшим. Нахил задньої стійки виглядає різкішим, що надає моделі гладкий вигляд. Бампер отримав двоколірне забарвлення. Технічні характеристики нового кросовера тримаються в секреті. Інсайдери припускають, що йому дістанеться 2,0-літровий атмосферний двигун і 1,5-літровий турбомотор від нового Civic.

Читайте також:
Honda вивела на ринок новий семимісний кросовер