X

Новий Hummer EV навчили рухатися боком — унікальну функцію показали на відео

Полноценная премьера возрожденного внедорожника Hummer с электрической силовой установкой запланирована на 20 октября

Приблизно за місяць до прем’єри електричного GMC Hummer EV виробник вирішив підігріти інтерес до майбутньої новинки, продовживши тизерну кампанію і розповівши про можливості позашляховика. Першою найцікавішою особливістю став так званий “режим краба”. За інформацією виробника, після активації Crab Mode автомобіль зможе імітувати ходу ракоподібного.

На доказ того, що такий режим – не вигадка, марка GMC опублікувала невеликий ролик. На ньому показали, як саме працюватиме особливий режим.

Судячи з відео, позашляховик зможе пересуватися не зовсім як краб, боком, а радше по діагоналі. Для цього електромобіль Хаммер буде одночасно повертати всі чотири колеса в одну сторону. Поки що не можна сказати з упевненістю, чи буде такий режим опцією або увійде в базове оснащення.

Опублікований виробником ролик містив такий підпис: “Іноді найбільші стрибки вперед відбуваються по діагоналі”. А отже, припущення щодо роботи інноваційного режиму правильні. Найімовірніше, діагональний рух стане в пригоді в умовах важкого бездоріжжя і під час паралельної парковки в обмеженому просторі. Якщо ж передня і задня осі також вміють повертати в протилежні сторони, це підвищить маневреність на невеликих швидкостях.

Читайте також:
Соперника Tesla Cybertruck от Hummer показали на видео

Більше подробиць стане відомо вже через місяць. Прем’єра новинки запланована на 20 жовтня. Одночасно виробник відкриє приймання попередніх замовлень. Новинку пропонуватимуть у двох варіантах кузова: пікап і п’ятидверний SUV. Силова установка, що складається з трьох моторів, запропонує потужність понад 1000 к.с. Для розгону до “сотні” Hummer EV необхідно менше 3 секунд.