X

Новий Hyundai з дивовижним дизайном розсекретили до прем’єри

Staria заменит минивэен H-1 в модельной линейке бренда

Минулого тижня компанія Hyundai анонсувала випуск абсолютно нового мінівена під назвою Staria. Новинку показали на затемнених тизерних знімках і розкрили деякі характеристики. Прем’єра автомобіля запланована на другу половину 2021 року, але фотошпигуни вже засікли новинку абсолютно без камуфляжу і оперативно поділилися зробленими знімками з громадськістю.

У поле зору потрапили одразу дві версії мінівена Hyundai Staria 2022 — стандартна і топова Premium. З огляду на все, знімки було зроблено під час рекламної фотосесії. Дивовижний екстер’єр моделі виконаний у футуристичному стилі, що дало йому якусь схожість із космічним кораблем. Кузов максимально обтічний, без зайвих кутів і виштамповок. Особливу увагу привернула передня частина, яка не нагадує жодну з актуальних моделей Hyundai. Серед деталей можна відзначити короткий капот мінівена, невеликі колісні диски і тонку світлодіодну лінію, яка проходить трохи нижче капота.

Салон нового Hyundai Staria не було розкрито, але його раніше показали на тизерах. Він просторий і розкішний. В оснащення кабіни увійшла сучасна мультимедійна система з великим екраном і цифрова приладова панель. Якщо в першому ряду встановлено сидіння з підлокітниками, то в другому – капітанські крісла з висувними підставками для ніг.

Читайте також:
Доступний 7-місний кросовер Hyundai Creta готується до дебюту

Імовірно, мінівен розділить платформу з Kia Carnival нового покоління. Щодо силової установки і продуктивності інформації поки що немає. Однак з огляду на оперативність шпигунів, найближчим часом і ці дані будуть розсекречені.