X

Новий Hyundai Tucson: розкрита зовнішність і інтер’єр

Производитель показал официальные изображения нового кроссовера Hyundai Tucson 2021 модельного года

Роздивитися, яким буде новий, четвертий Hyundai Tucson можна завдяки тизерам, якими поділився виробник. Розсекретивши новинку, в Хюндай також розповіли про дату прем’єри. Вона запланована на 15 вересня.

Також виробник поділився деякими подробицями, щоб ще більше зацікавити потенційних покупців.

В основі дизайну нового кросовера — торішній концепт Vision T. У компанії Хюндай Туссан 2021 називають повністю новим автомобілем, у якого немає нічого спільного з минулими поколіннями, за винятком назви. Усі розробили з нуля. Кросовер отримав більш привабливу зовнішність, тепер він трохи вищий і ширший. Загалом новинка нагадує купе завдяки динамічному силуету.

Цікава особливість — два варіанти колісної бази: стандартна — для Європи і подовжена — для Америки, Кореї та Китаю.

Салон Hyundai Tucson 2021 вийшов приємним і в міру футуристичним. У пасажирський простір вдало вписалися всі сучасні технології, при цьому збережено дух мінімалізму. Hyundai Tucson оснастили цифровою панеллю приладів, яка виглядає як окремий дисплей, і інтегрованим у центральну консоль 10,25-дюймовим сенсорним монітором, що мимоволі викликає аналогію з Тесла.

Щодо змін у моторній гамі, то про це поки що інформації немає. Ці подробиці виробник розкриє під час дебюту. За чутками, кросоверу дістануться 2,5-літровий бензиновий мотор і 1,6-літровий дизельний агрегат. Так само новинці прогнозують одразу дві гібридних силових установки, одна з яких виявиться плагін-гібридною з можливістю підзарядки від мережі.

Читайте також:
Кросовер Hyundai Kona 2021: агресивний дизайн і дві педалі на МКПП