X

Новий Hyundai Tucson в найбільш незвичайному кузові — який вигляд має кросовер

По мнению дизайнера, отсутствие второй пары дверей сделает кроссовер еще более футуристичным и подчеркнет все достоинства

Нове покоління Hyundai Tucson дебютувало у вересні 2020 року. Компактний кросовер серйозно переробили, зробивши його зовнішність неймовірно ефектною. Тепер загубитися на дорозі футуристичній новинці не вдасться, адже вона вигідно відрізняється від своїх конкурентів. Тільки одна передня частина зі “сліпою мордою” не залишить байдужим жодного автомобіліста.

Однак художник X-Tomi Design вирішив, що виробник не довів ідею до логічного фіналу. На його думку, тридверний Хюндай Туссан матиме більш виграшний вигляд порівняно з п’ятидверним авто. Адже завдяки такому рішенню стає більш помітною форма задніх крил, а виштамповки, які проходять по всій бічній частині автомобіля, мають ще ефектніший вигляд.

Зі зникненням задніх дверей змінилася лінія даху, яка візуально стала м’якшою. Також збільшилося вікно за центральною стійкою, а колісна база тепер коротша. Але хоч би який розкішний вигляд мав рендер, навряд чи Hyundai скористається такою пропозицією. Автомобілі з двома пасажирськими дверима, а тим паче кросовери, абсолютно не мають попиту, оскільки менш практичні. Саме тому виробники поступово відмовляються від такого варіанту кузова. Серед новинок із тридверною конструкцією можна виділити тільки Jeep Wrangler, Suzuki Jimny і майбутній Ford Bronco. Автомобілі іншого класу, які цінуються не за комфорт і практичність, а за можливість долати суворе бездоріжжя.

Читайте також:
100 км за 5 хв і 500 км запасу ходу — нові електромобілі Hyundai об'єднає інноваційна платформа

Новий Hyundai Tucson надійде в продаж в першій половині 2021 року. Крім привабливого екстер’єру і стильного салону, компактний кросовер отримає масу опцій і додаткового обладнання. У рух модель приводить 2,5-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 187 к.с. і 241 Нм крутильного моменту. Також буде запропоновано гібридну версію, яка охоплює 1,6-літровий чотирициліндровий турбо- і електромотор. Сумарна віддача — 226 к.с. і 350 Нм.