X

Новий Kia Sonet готовий до дебюту (фото)

Презентация новинки состоится до конца этого месяца

Kia опублікувала офіційні фото та розкрила перші подробиці про новий кросовер Sonet. Світова прем’єра відбудеться наприкінці цього місяця у Пекіні.

Передня частина кросовера оформлена у сімейній стилістиці бренду. Зокрема, новий Sonet зберіг впізнавану решітку «посмішка тигра» з тривимірною геометричною сіткою із глянсово-чорном оздобленням. З обох боків в неї заходять фірмові світлодіодні фари з «іклами» денних ходових вогнів. Також новинці дісталися легкосплавні 16,0-дюймові колісні диски.

Габарити кросовера 2025 року — 4110 х 1790 х 1625 мм. Розмір колісної бази — 2500 мм. Новий Kia Sonet запропонують у перлинно-білому, чорному та оливково-зеленому кольорах. Також покупці зможуть обрати один із двоколірних варіантів: перлинно-білий із чорним дахом або червоний із чорним дахом.

Як повідомлялося раніше, новий кросовер використовує 1,5-літровий атмосферний двигун G4FL виробництва Jaingsu Yueda Kia Motors. Потужність агрегату — 115 к.с. Працює він у зв’язці з варіатором та переднім приводом.

Також модель 2025 оснащена системами автономного управління другого рівня (L2). Тобто автомобіль може переміщатися самостійно за певних умов, наприклад, на шосе з добре видимою розміткою. Від водія вимагається тримати руки на кермі та бути готовим будь-якої миті взяти керування на себе.

Читайте також:
Kia визначилася з ім'ям свого першого пікапа

Більше подробиць про новий Kia Sonet з’явиться після відкриття автосалону у Пекіні. Цього року він пройде з 25 квітня по 4 травня.