X

Новий Kia Sorento 2021 розсекретили на офіційних фото

Kia Sorento 2021 модельного года готовится к премьере. Купить новый кроссовер можно будет до конца текущего года, а премьера — в марте

На Женевському автосалоні Kia покаже одну з найпопулярніших своїх моделей. Незважаючи на те, що сьогодні спостерігається тенденція розвитку компактного економічного транспорту, великі кросовери все ще в пошані. Kia Sorento якраз із таких.

Раніше у нас з Вами було багато можливостей вивчити дизайн нового кросовера. Однак, не чекаючи березневої прем’єри, в Kia вирішили розсекретити автомобіль. Мабуть, неодноразове потрапляння в мережу фото Кіа Соренто 2021 поставило під сумнів інтригу перед офіційним дебютом.

Цікаво, що перший найбільший SUV корейського бренду (тепер цю роль виконує новий Kia Telluride) популярний як на домашньому ринку, так і в США і Європі. Тому зі зміною поколінь Kia Sorento не повинен розгубити своїх переваг і просто зобов’язаний обзавестися новими козирями. Адже суперники начебто Toyota Highlander і Honda Pilot поступатися, схоже, не планують.

Читайте також:
KIA Sportage: появилась новая комплектация с полным приводом

Однак наразі ми хіба що можемо обговорити дизайн. Напевно яскрава зовнішність і стане головним фактором нового Kia Sorento. Власне, цей кросовер кардинально відрізняється від свого попередника. Старий Кіа Соренто мав більш приязний і спокійніший вигляд. А у новому поколінні великий кросовер Кіа вирішив стати агресивним.

Коротко дизайн нового кросовера можна описати як “гострий”. М’які лінії змінилися пласкими гранями і різкими ребрами. Це допомагає доволі  великому автомобілю бути легшим і спортивнішим на вигляд. Передня оптика отримала строгий погляд, бампер щедро прикрасили чорним глянцевим пластиком. Кожен із задніх ліхтарів розділили на два вертикальних блоки, що виявилося дуже незвичайним прийомом для Sorento. Бічне скління отримало доволі динамічний характер. А головною родзинкою профілю можна назвати хромований “плавник” – схожий елемент ми вже бачили на новому Kia ProCeed.

В інтер’єрі також багато змін – внутрішнє оздоблення тепер здається  преміальним завдяки комбінованому двоколірному оздобленню (напевно опціональному). Чималу роль в новому сприйнятті відіграють великий дисплей мультимедіа і цифровий щиток приладів. Очікується, що в модельній лінійці з’явиться нова гібридна модифікація. Однак детальну інформацію про всі технічні характеристики ми дізнаємося пізніше, коли виробник повністю розсекретить свою довгоочікувану новинку.

136