X

Новий Kia Soul 2020 вперше показали на офіційному фото

Kia Soul – очень популярная глобальная модель. В компании понимают, что пора представить новое поколение и скоро это сделают

Наприкінці листопада в рамках Міжнародного автошоу в Лос-Анджелесі Kia Soul 2020 модельного року вперше постане перед публікою. Carscoops уже підготували своє бачення майбутньої новинки. Залишилося почекати зовсім небагато, щоб переконатися, чи вони праві.

У будь-якому випадку, Kia напередодні прем’єри починає підігрівати інтерес громадськості до нової генерації популярної моделі. Компанія показала перший тізер, на якому Кіа Соул виконаний в соковитому зеленому кольорі.

Якщо хтось не зрозумів, ви дивитеся на ліве «стегно» автомобіля. В цьому ракурсі можна розглянути декоративний бейдж із назвою моделі, який з’єднує бічне скління із задніми ліхтарями. Останні, до речі, помітно змінилися.

Але ми очікуємо швидше еволюційного розвитку дизайну. У новому поколінні автомобіль має бути ще більше схожим на кросовер, а компанія обіцяє забезпечити покупцям сміливий дизайн, практичність, універсальність і веселощі.

Очікується, що новинку побудують на платформі Hyundai Kona. До моторної гами увійдуть наддувні 1,6- і 2,0-літрові агрегати. Також з’явиться електрична модифікація з акумуляторною батареєю, вона на 64 кВтг, що забезпечить Kia Soul понад 400 км пробігу на одному заряді.

Читайте також:
Бюджетный электромобиль Kia Niro EV удивил солидным пробегом