X

Новий Kia Sportage 2020 знову нагадав про себе

Что такое Kia Sportage 2020? Это хорошо знакомый нам с вами кроссовер, который теперь достанется и американским покупателям. Конгретюлейшнз?

Ми не здивуємо вас популярністю Kia Sportage, це відомий факт. У компанії вирішили, що саме час запропонувати новий кросовер, тому на автошоу в Чикаго представили Кіа Спортейдж 2020 модельного року. Щоправда, ми не аж так сильно цього потребували, але чом би й ні?

Оновлення символізує маленькі дрівцята, які розпалюють і без того яскраве і тепле вогнище всенародної любові. Фейсліфтинг відбувся спокійно: оновили зовнішню світлотехніку, бампери і дизайн колісних дисків.

Kia Sportage 2020

А ще ми повністю згодні з вами в тому, що дивимося на добре знайомий нам Sportage – річ у тім, що оновлення щойно дісталося США. Напевно, вони раді.

Всередині також мудрувати не стали. Ми можемо помітити нове кермо і  мультимедійну систему (8-дюймовий екран) з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

До оновленого набору систем активної безпеки увійшли асистент утримання автомобіля в займаній смузі, інтелектуальний круїз-контроль з можливістю самостійної зупинки ТЗ і система попередження про зіткнення з функцією розпізнавання пішоходів. Загалом, усе стандартно на сьогодні.

Підкапотного простору зміни не торкнулися: 2,4 л (181 к.с.) і турбований 2 л (240 к.с.), що працюють із 6-ступінчастою автоматичною КПП. Повний привід, зрозуміло, пропонується як опція. У продаж новий кросовер Кіа надійде в першій половині 2019 року.

Читайте також:
Сравнение электрических кроссоверов: Hyundai Kona Electric против Kia Niro EV (видео)