X

Новий Kia Sportage 2021 з’явився на дорозі (фото)

Производитель испытывает автомобиль на дорогах общего пользования

На сайті The Korean Car Blog з’явилося свіже шпигунське фото нового Sportage 2021 модельного року. На них замаскований кросовер пересувається міськими вуличками в рамках дорожніх випробувань.

На жаль, роздивитися його зовнішність неможливо, і це не тільки через величезну присутність камуфляжу, а й через погану якість фото.

Згідно з неофіційною інформацією, прем’єра новинки відбудеться наступного року. Однак відомо, що спочатку планувалося представити новий кросовер п’ятого покоління наприкінці 2020 року. Причиною відстрочки стали деякі зміни в дизайні, які в Kia вирішили внести в останній момент. Крок, на який зважилися в компанії, цілком виправданий, оскільки йдеться про модель, яка має величезну популярність на ринку, а її продаж обчислюються 500 000 одиницями на рік.

Читайте також:
Кросовер Kia Telluride перейшов на "темну сторону" (фото)

Про технічну частину нового кросовера Kia Sportage поки що нічого невідомо. Очікується, що новинка буде доступна в двох версіях — стандартній і довгобазній, в якій, ймовірно, буде 7 посадкових місць. Офіційно підтвердити або спростувати цю інформацію поки що не можливо.

Минулого року компанія показала ефектний концепт купеподібного кросовера Kia Futuron. Можливо, Новий Sportage успадкує деякі мотиви його дизайну.