X

Новий Kia Sportage 2022 здався наживо перед прем’єрою

Официальный дебют кроссовера состоится в апреле – ждать осталось недолго

У мережі з’явилося відео з Kia Sportage нового покоління в головній ролі. Ролик неофіційний. У ньому є всі матеріали, які вдалося зібрати наразі про довгоочікуваний компактний кросовер.

В опублікованому на YouTube ролику новий Кіа Спортейдж 2022 модельного року, як і раніше, прихований під щільним шаром камуфляжу. Роздивитися його зовнішність детально ще можливо. Однак вже зараз можна відзначити складну діодну оптику, лінію даху, бічні дзеркала і дизайн колісних дисків. З’явилися і ефектні задні ліхтарі.

Завдяки шпигунським фото, що з’явилися раніше, відомо, що в салоні нового кросовера Kia встановили цифрову панель приладів, об’єднану в один блок з екраном мультимедійної системи.

Нове покоління кросовера Sportage розділить платформу з Hyundai Tucson 2021. За попередніми даними, автомобіль запропонують у двох варіантах колісної бази. Точної інформації про мотори поки що немає. У гаму увійдуть бензинові атмосферні і наддувні двигуни. Також у кросовера з’явиться варіант із гібридною силовою установкою.

Прем’єра автомобіля очікується у квітні, точна дата ще не оголошена. Старт продажу — кінець 2021 року.

Читайте також:
Новий електрокрос Kia EV6: запас ходу 510 км, потужність до 600 сил і розгін за 3,5 с