X

Новий китайський кросовер вкрав дизайн у Mercedes

Этот кроссовер был новым два года назад, но в Changan решили произвести очередной рестайлинг. В стиле Mercedes-Benz EQC

Останнім часом китайські автовиробники почали оновлювати автомобілі частіше, ніж до цього звик великий світ. Мабуть, це зумовлено внутрішньою конкуренцією на китайському ринку, що постійно посилюється. Новий кросовер це підтверджує.

Цікаво також, що, незважаючи не деякі вдалі і самобутні зразки вітчизняного автопрому, окремі компанії не відмовляють собі в задоволенні підглянути дизайн у західних зразків. Наприклад, цей кросовер Changan CS55 наважився доволі буквально надихнутися новітньою моделлю Мерседес. Йдеться про електричний кросовер Mercedes EQC.

Якщо конкретно, то погляньте на дизайн корми. Ми згодні з тим, що останнім часом в дизайні популярності набуває тренд об’єднувати задні ліхтарі суцільною смугою, але впізнаване тут рішення поки що продемонстрував лише електромобіль Мерседес. А китайський крос відтворив це досить буквально.

Передня частина водночас вийшла цілком індивідуальною, в дусі всіх останніх моделей Changan. До речі, цей рестайлінг (вже другий за рахунком!) відбувся лише через два роки життя CS55. Схоже, в компанії поспішають боротися за увагу потенційних покупців.

Цей китайський бренд демонструє дивний підхід до дизайну своєї продукції. Раніше ми розповідали про інший кросовер Changan, який також ззаду був схожий на відомий автомобіль іншої компанії. Того разу це був Hyundai Santa Fe.

Читайте також:
В Китае показали достойного конкурента BMW X4