X

Новий китайський «Леопард» блиснув формами без камуфляжу

Официальная презентация нового внедорожника BYD ожидается до конца этого месяца

Китайські ЗМІ розтиражували знімки нового флагманського позашляховика BYD — Fang Cheng Bao Leopard 5. Яскраво-жовтий автомобіль, зовні схожий на Land Rover Defender, помітили під час дорожніх тестів.

На британський позашляховик китайська копія схожа формою кузова, вбудованими у радіаторні грати прямокутними фарами та квадратними бічними дзеркалами заднього виду.

Деяка подібність проглядається навіть у формі бічного скління, хоча задня його частина у Leopard 5 інша. Також оригінальні у китайського флагмана кузовні панелі, квадратні колісні арки та передній бампер, що виступає. На кормі — D-подібні ліхтарі та традиційне для позашляховиків запасне колесо. По колу масивний пластиковий кузовний обвіс контрастного чорного кольору. Також вражають розмір дорожнього просвіту та кути в’їзду та з’їзду. На передньому крилі, журналісти CarNewsChina помітили дивний датчик, ймовірно, LiDAR. То ж не виключена наявність автопілоту.

Відомо, що позашляховик нещодавно заснованого бренду Fang Cheng Bao побудований на новій гібридній платформі DM-o. Потужність силової установки плагін-гібриду — 544 к.с. Час прискорення від 0 до 100 км/год — 4,0 секунди. Комбінований діапазон — 1200 км у китайському вимірювальному циклі CLTC.

Читайте також:
Китайський BYD Song Plus виходить на глобальний ринок

Дебют BYD Fang Cheng Bao Leopard 5 заплановано на кінець цього місяця. Можливо, презентація нового флагмана відбудеться у рамках автосалону у Ченду, який відкриється 25 серпня.