X

Новий китайський седан стане бюджетною альтернативою Tesla

BYD Han может похвастать хорошо проработанной аэродинамикой

Представлено перші офіційні фото BYD Han. Великий седан стане новим флагманом китайської марки, причому представлять його в гібридній і електричній модифікаціях. Прем’єру заплановано на квітневий автосалон у Пекіні.

Новий BYD Han – обтічний седан із загостреним носом і похилою лінією даху. Він не тільки має стрімкий вигляд, а й низький(0,233) коефіцієнт лобового опору. Що цікаво, у Tesla Model S цей показник дорівнює 0,24.

Електромобіль BYD Han

До речі, саме Tesla Model S називають конкурентом електричного BYD Han, хоча китайський седан, звісно, буде дешевшим. Автомобіль можна порівняти за розмірами з Теслою – 4980 мм в довжину, 1910 мм в ширину і 1495 мм у висоту при колісній базі в 2495 мм.

Гібрид BYD Han

Офіційних фото салону поки що немає, але відомо, що всередині буде великий 12,8-дюймовий тачскрін і віртуальна приборка. Крім того, BYD Han отримає оригінальне двоспицеве кермо.

Електромобіль запропонують у задньопривідній версії з одним 222-сильним мотором і повнопривідному варіанті, де додано ще один мотор потужністю 272 к.с. на передній осі. Запас ходу поки що не розсекречено.

Підзаряджуваний гібрид BYD Han отримає 2,0-літрову 192-сильну турбочетвірку і електромотор на 245 к.с. Продаж обох модифікацій стартує з літа.