X

Новий компактний хетчбек Honda отримав знайоме ім’я

У бюджетной Honda City появилась версия в кузове пятидверный хэтчбек

У модельній лінійці Honda з’явився бюджетний хетчбек. Фактично, це нова модифікація орієнтованого на ринки, що розвиваються, седана City.

Крім оформлення задньої частини кузова, автомобілі ідентичні, але маючи ту саму колісну базу в 2590 мм, хетчбек Хонда вийшов на 208 мм коротшим за седан. Габаритна довжина п’ятидверної новинки — 4345 мм.

У рух передньопривідний City-хетчбек приводить 1,0-літровий 120-сильний бензиновий двигун, що працює в парі з варіатором. Доступної для седана 5-ступінчастої механічної коробки передач тут немає.

Крім стандартної, покупцям запропонують ще й топову версію Honda City RS. Автомобіль має вигляд більш спортивного зовні і всередині. У базовому оснащенні шість подушок безпеки, круїз-контроль, 8-дюймовий екран мультимедіа, аудіосистема з 8 динаміками і підрульові пелюстки КПП. У розпорядженні пасажирів другого ряду — бездротова зарядка.

Першим ринком для хетчбека Honda City став Таїланд. За новинку тут просять від 19 700 до 24 700 доларів. Серійне виробництво налагодять на заводі в Аюттаї.

Читайте також:
Нова Honda Civic 2022: суперник Skoda Octavia і Toyota Corolla постав у крутому дизайні