X

Новий кросовер Bentley навчили проїжджати понад 800 км (на електриці — 50 км)

В продажу новинка поступит в первой половине текущего года

Bentley продовжує оновлювати сімейство Bentayga. У 2020 році було представлено рестайлінгові версії Bentayga V8 і Speed, а тепер настала черга і гібридної модифікації кросовера Бентлі.

Розкішний позашляховик, як і раніше, оснащують бензиново-електричною силовою установкою. Вона має у своєму складі 3,0-літровий турбодвигун V6 і 128-сильний електромотор. Сумарна віддача становить 443 к.с. і (700 Нм), що дає змогу набирати першу “сотню” за 5,5 с і розвивати максимальну швидкість в 254 км/год. Установка пов’язана з восьмиступінчастою АКПП.

Запас ходу в електричному режимі становить 50 км. Це майже удвічі більше, ніж у дорестайлінгового кросовера Бентлі Бентайга. Загальний пробіг моделі з повним баком і зарядженою батареєю ємністю 17,3 кВтг становить 832 км. Термін служби батарейного блоку становить вісім років або 160 тисяч кілометрів.

Читайте також:
Через 10 лет Bentley будет продавать только электромобили

Крім силової установки, автомобіль оновився зовні та всередині. Зокрема, він отримав збільшену решітку радіатора, нові фари й задні ліхтарі, а також інші бампери. В оснащення салону тепер входить цифрова приладова панель, нова мультимедійна система з поліпшеним 10,9-дюймовим екраном і підтримкою бездротових Apple CarPlay і Android Auto.