X

Новий кросовер Chery здивував дизайном

Компактный кроссовер Chery Tiggo 3x в скором времени обзаведется еще одной версией, которая получит приставку Plus в названии и полностью переработанную переднюю часть

Китайський автогігант вивів на тести друге покоління компактного кросовера Chery Tiggo 3x, де він і потрапив у поле зору фотошпигунів. Судячи з опублікованих знімків, новинка отримала приставку Plus в назві і виглядає більш характерно, ніж попередник, але здається знайомим.

Найбільш кардинальною відмінністю стало оформлення передньої частини, яке тепер чітко перегукується з дорестайлінговим Hyudai Santa Fe (нещодавно SUV зазнав глибокої модернізації). Зокрема, китайський кросовер отримав збільшену шестикутну решітку радіатора і більш агресивні вузькі фари. Також схожий із зазначеною моделлю дизайн крил і бампера. В іншому ж кросовер повторює свого попередника.

Стосовно салону моделі, який також був розсекречений фотошпигунами, він став багатшим. В оснащення увійшло багатофункціональне кермо з триспицевим дизайном, нова приладова панель, яка має практичніший вигляд, і електронне гальмо стоянки. Також зменшилася кількість фізичних кнопок, а в оздобленні передньої панелі використано матовий пластик, що нагадує за своєю текстурою карбон.

За даними інсайдерів, новинка буде оснащена 1,5-літровим атмосферним двигуном з віддачею в 116 к.с., який поєднується з варіатором. Також буде доступна електрична версія, що комплектується 122-сильним двигуном. На одному заряді китайський електромобіль Чері Тігго зможе проїжджати до 400 кілометрів.

Читайте також:
На фото показали новий кросовер Chery для молоді