X

Новий кросовер Ford помітили без камуфляжу — показали і ефектний салон

Официальная премьера обновленного Ford Edge ожидается до конца текущего года

У мережі з’явилися фотографії кросовера Ford Edge, який пережив серйозні оновлення. Модель 2021 року відрізняється збільшеною решіткою радіатора з іншим малюнком, бамперами, декоративними вставками навколо противотуманок і шильдиком з назвою моделі на задніх дверях.

У переглянутому салоні Ford Edge 2021 з’явилася повноцінна цифрова приладова панель, візуально об’єднана з великим дисплеєм мультимедіа, і нове кермове колесо. Також дизайнери змінили оформлення передньої панелі та центрального тунелю.

Усі ці поліпшення зачепили китайську специфікацію Ford Edge, яка пережила рестайлінг лише минулого року. Версію для рідного ринку марка оновила ще в 2018 році. Нові оновлення привернуть увагу до моделі в Піднебесній, де кросовер продається не так успішно, як в Америці.

Нововведення здебільшого зачепили екстер’єр та інтер’єр, двигуни міняти не стали. Ford Edge, як і раніше, пропонують з бензиновим 2,0-літровим 245-сильним EcoBoost. Модифікація ST має 2,7-літровий V6, що видає 322 к.с. Обидва двигуни працюють у парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Дата прем’єри оновленого кросовера Форд поки що не озвучується. За попередньою інформацією, дебют відбудеться до кінця 2020 року.

Читайте також:
Ford розробляє величезний двигун вартістю понад $25 000