X

Новий кросовер Geely отримав одразу дві гібридні версії

Китайский производитель Geely вывел на рынок одновременно две плагин-гибридные версии кроссовера XingYue, которые мало чем отличаются друг от друга

Кросовер Geely XingYue успішно продають вже упродовж півтора року. А тепер  виробник приготував чергове оновлення — дві версії гібрида XingYue ePro, що підзаряджаються.

Силова установка китайського кросовера Джилі охоплює 1,5-літровий трициліндровий турбодвигун потужністю 177 к.с., роботизовану коробку передач і електромотор, здатний видавати 82 к.с. Сумарна віддача – 259 к.с.

Основна відмінність виведених на ринок плагін-гібридів – ємність тягового акумулятора, розташованого в центральному тунелі. Версія, укомплектована батареєю на 11,3 кВтг, може проїхати в електричному режимі 56 км. Із більш ємним акумулятором ємністю 15,5 кВтг – 80 км.

Динамічні характеристики однакові. Для розгону до 100 км/год гібридам необхідні 7,5 с. При цьому максимальна швидкість становить 195 км/год. До відмінностей порівняно з повністю бензиновою модифікацією можна віднести зменшений на 10 літрів об’єм бензобака, який тепер вміщує 45 л палива.

Зовні гібрид можна відрізнити тільки за лючком зарядного порту на передньому лівому крилі. В іншому автомобілі ідентичні стандартній версії.

Читайте також:
Volvo і Geely створили електромобіль із запасом ходу 750 км — перші фото

Цінник на базовий бензиновий варіант Geely XingYue в Китаї починається від 20 300 доларів. Гібридна версія коштує на порядок дорожче. Тут суми починаються від 26 200 за модифікацію з меншою батареєю, тоді як варіант з більшою оцінили в $29 300.