X

Новий кросовер Haval засвітився на фото

На китайском рынке новинка ожидается в 2023 году

Марка Haval, що належить Great Wall Motors, вивела на тести новий кросовер. Знімки закамуфльованого прототипу новинки опублікувало одне із китайських видань. Імовірно, до об’єктивів фотошпигунів потрапив наступний Haval H6. Зміна поколінь моделі очікується у 2023 році.

Прототип має вузьку передню оптику, доповнену довгими «іклами», яких немає у актуального H6 третього покоління. Також змінено форму та малюнок решітки радіатора. Тепер це не сітка, а хромовані горизонтальні «штрихи». Нижче видно аналогічно оформлений чорний передній бампер, але без хрому.

На кормі — сильно завалені вперед задні стійки, спойлер, що нависає над склом, та прямокутні патрубки вихлопної системи. Задня оптика втратила модну сполучну смугу. Також на знімках видно рейлінги та невеликий «акулячий плавець» на даху, як у попередника.

У салоні — кластер із трьох диплеїв на передній панелі: цифрова «приладка», мультимедійна система та окремий екран для переднього пасажира. На перемальованому центральному тунелі видно два слоти бездротової зарядки. Рульове колесо, ймовірно, запозичене у Haval Shenshou. Не виключено, що селектор перемикання коробки передач винесений на кермову колонку, але на змімках його не видно.

За деякими даними, Haval H6 побудований на платформі L.E.M.O.N 2.0, але жодної технічної інформації про нову архітектуру наразі немає. Також немає даних про силову установку нового кросовера.

Представлене на ринку з 2020 року третє покоління моделі доступне з турбованими двигунами робочим об’ємом 1,5 та 2,0 літра. Віддача меншого агрегату — 169 л.с. та 285 Нм крутного моменту, більшого — 224 к.с. та 385 Нм. Коробка в обох випадках — семиступінчастий преселективний «робот». Привід — передній або повний.

Читайте також:
Haval Jolion отримав п'ять зірок за безпеку

Також актуальний Haval H6 має версію з послідовно-паралельною гібридною силовою установкою DHT-PHEV на базі 1,5-літрового двигуна. У Китаї прийом замовлень на підзаряжаємий гібрид Haval H6 DHT-PHEV стартував приблизно місяць тому. Запропоновано три версії із запасом ходу на електротязі від 55 до 110 км. Цінник коливається від 22700 до 24700 доларів.