X

Новий кросовер Kia показали на офіційних зображеннях

Дебют запланирован на 16 декабря

Kia продовжує рекламну кампанію нового трирядного кросовера, який отримав назву Carens. Уперше новинку показали на затемнених тизерах кілька днів тому, а тепер опублікували дизайнерські скетчі моделі.

Автомобіль, побудований на базі кросовера Seltos, отримав аналогічну стилістику виконання. Однак оригінальні фари та задні ліхтарі формують у моделі власний екстер’єр, який здається агресивнішим, ніж у донора. Також можна відзначити наявність скульптурних крил, переднього повітрозабірника з хромованою окантовкою, колісних арок з пластиковим облицюванням і темних передніх стійок.

На кормі увагу привертають ліхтарі, з’єднані між собою світлодіодною смугою, і бампер з алюмінієвою вставкою, яка повторює ту, що інтегрована в передній бампер. Колісна база здається доволі довгою, кажучи про наявність у салоні трьох рядів сидінь. В оснащення кабіни увійшов величезний екран, який об’єднує цифрову приладову панель і мультимедійну систему. Також видно кермове колесо, як у Seltos.

Читайте також:
Новейший Kia Sportage оригинально подготовили к бездорожью

За словами глави марки, новий кросовер буде виконаний в останній мові дизайну марки Opposites United. Дебют нового Kia Carens відбудеться 16 грудня цього року. Спочатку модель буде доступна на ринку Індії, а потім надійде в продаж і в інших країнах. Вартість і дата входу на ринок будуть оголошені пізніше.