X

Новий кросовер Kia Xceed вже поспішає до покупців

Kia Xceed создан специально для европейских покупателей. Совсем скоро желающие получат свой долгожданный автомобиль

Kia Xceed 2020 — одна з головних новинок корейського бренду, підготовлених для європейського ринку. Зухвалий хетчбек у спортивному костюмі з пластиковим обвісом побореться за гаманці молодих покупців, на яких передусім орієнтована перспективна модель.

На ринок кросовер Кіа Сід вирушить уже восени, а його виробництво стартувало цього тижня у Словаччині, де також складають усю лінійку моделей Kia Ceed (хетчбек, універсал і елегантний Proceed) і кросовер Kia Sportage.

Новинка більша за хетчбек, чиї платформа й агрегати використано в основі. Довжина дорівнює 4 395 мм, ширина — 1 826 мм, а висота становить 1 495 мм. Колісна база колишня — 2 650 мм. Один із головних показників — дорожній просвіт — дорівнює 174 мм. Гідно!

Усередині компактний кросовер від стандартного хетчбека відрізняють опціональний 12,3-дюймовий цифровий щиток приладів, екран мультимедійної системи на 10,25 дюймів і оздоблення салону з яскравими жовтими акцентами.

Читайте також:
Kia показала суперника Nissan Qashqai

Автомобіль запропонують із п’ятьма двигунами. Три бензинових (118-201 к.с.) і два дизельних (113-164 к.с.). Пізніше з’явиться гібридна модифікація на підзарядці. Ціни поки що не оголошено.