X

Новий кросовер Mazda показали на реалістичному знімку

Новинка будет выполнена в текущей стилистике бренда

Популярність кросоверів на ринку не вщухає, тому виробники активно наповнюють цей сегмент новими стильними моделями. Mazda також підхопила світову тенденцію і готує одразу п’ять новинок, однією з яких стане кросовер з індексом CX-80.

Японська марка поки що не особливо щедра на подробиці. Відомо, що кросовер буде повнорозмірним. У його салоні зможе розміститися до семи осіб. Зовнішність новинки буде виконана відповідно до поточної мови дизайну бренду. Спираючись на цю інформацію незалежні дизайнери створили рендерне зображення моделі.

Mazda CX-80 отримає фірмову решітку радіатора з широкою хромованою смугою по канту, яка візуально з’єднана з вузькими світлодіодними фарами. Бампер має дещо агресивний вигляд. Чорний пластиковий обвіс і стильні виштамповки додають моделі атлетичності. Кришки бічних дзеркал виконані в темному кольорі. На даху видно невеликий “плавник”.

Незважаючи на те, що салон кросовера не показали на фото, відомо, що в його оснащення увійде новітня мультимедійна система, цифрова приладова панель, Клімат-контроль, сучасна аудіосистема і широкий пакет систем допомоги водієві. У моторну гамму увійдуть бензинові і дизельні двигуни, а також гібридна установка. Дебют новинки запланований на 2023 рік.

Читайте також:
Mazda оновила свої дві найпопулярніші моделі