X

Новий кросовер Mitsubishi Airtrek готовий до виходу на ринок

В основу электромобиля легла другая модель – GAC Aion V

Mitsubishi анонсувала вихід нової моделі, яка матиме те саме ім’я, що і японська версія кросовера Mitsubishi Outlander першого покоління – Airtrek. Новий електромобіль у своїй основі використовує модель китайської компанії GAC-Aion V.

У 2020 році Mitsubishi Motors оприлюднила свою нову стратегію розвитку, згідно з якою китайський ринок для виробника більше не в пріоритеті. Проте, йти з нього японська марка не планує. Кросовер Mitsubishi Airtrek передусім запропонують у КНР.

“Донорський” кросовер дебютував навесні 2020 року. Довжина становить 4586 мм. Кліренс — 160 мм. У рух Aion V приводить електромотор, що розвиває 183 к.с і 350 Нм. Ємність розташованої в підлозі батареї не озвучується. На одному заряді акумулятора автомобіль може подолати 500 або 600 км за циклом NEDC.

Японський виробник вніс низку зовнішній доробок, залишивши недоторканними пропорції кузова. Більше змін проглядається в салоні. На відміну від GAC, Mitsubishi впровадила два окремо розташованих дисплеї, змінила дизайн передньої панелі і встановила нове кермо.

Уже відомо, що новий Mitsubishi Airtrek надійде у продаж у другому півріччі 2021 року. Незабаром про модель з’явиться більше інформації.

Читайте також:
Mitsubishi выпустила последнюю партию внедорожников Pajero