X

Новий кросовер від Nissan: розміри як у X-Trail і ціна на рівні Juke

Кроссовер Nissan и Dongfeng будет стоить примерно от 17-18 тыс. долларов

Розсекречено всі подробиці нового Venucia Xing. Раніше прототип моделі  показали на автосалоні в Гуанчжоу. Нагадаємо, що китайський бренд Venucia створили спільно Nissan і Dongfeng.

Venucia Xing складено на новій архітектурі VSA, створеній альянсом Renault-Nissan-Mitsubishi. Цю платформу можуть використовувати моделі різних класів і навіть електрокари.

Китайський кросовер досягає 4691 мм в довжину, 1905 мм в ширину і 1694 мм у висоту при колісній базі в 2756 мм, тобто за розмірами його можна порівняти з Nissan X-Trail. Однак коштувати він буде приблизно від 17-18 тис. доларів, тобто на рівні базового Juke.

У Venucia Xing стриманий дизайн із широкою решіткою радіатора і високою віконною лінією. У салоні привертають до себе увагу великий 15,6-дюймовий тачскрін і віртуальна приладова панель.

Базова версія отримала 6 подушок безпеки, а в топі є клімат-контроль, панорамний дах, адаптивний круїз-контроль і оздоблення салону простроченою шкірою.

Читайте також:
Стильний кросовер Geely Icon розсекретили (фото)

Спершу новий кросовер від Nissan буде доступний тільки з 1,5-літровим 190-сильним турбомотором, доповненим 48-вольтною гібридною установкою. Про тип приводу поки що мовчать.